Ervaringen Tonies Keukens

Dit zeggen onze klanten

Schrijf zelf een review

Een keuken of maatwerk meubelen koop je niet elke week, dat begrijpen we. Wij kunnen u heel goed vertellen waar we voor staan, maar daarnaast laten we graag onze klanten aan het woord:

Review op achtergelaten op onze site


Perfectie

Rated 5,0 out of 5

Nieuwe oven en afzuigkap geplaatst in bestaande keuken door een monteur met hoge vakkennis en denk/werk niveau.

Vriendelijk en nauwgezet gewerkt.

Franke

Goede service

Rated 5,0 out of 5

Na plaatsing van de nieuwe keuken waren er problemen met de afzuiginstallatie, maar Tonies heeft alles in werk gesteld om het probleem op te lossen. Ze hebben gezocht naar alternatieven tot het probleem echt opgelost was en bleven hier aandacht en energie in steken. Inmiddels werkt alles naar behoren. Wij zijn erg blij met de service die we van Tonies hebben mogen ontvangen.

C.P.M. Kolman

Communicatie en vakmanschap dik in orde

Rated 5,0 out of 5

We geven een zeer hoge beoordeling voor alle fases bij aankoop van een nieuwe keuken: uitzoeken en advisering, planning, overleg, plaatsing vd keuken en montage van later geleverde apparaten.

Jos Simons

Communicatie en vakmanschap dik in orde

Rated 5,0 out of 5

We geven een zeer goede beoordeling aan het hele proces van de keukenaanschaf: van uitzoeken vd keuken, offerte, planning, overleg, en plaatsen van de keuken, inclusief nalevering van enkele apparaten.

Jos Simons

Keuken gekocht en geplaatst

Rated 5,0 out of 5

In de winkel zeer goed geholpen en goede tips gehad. Er wordt met je mee gedacht. De keuken gekocht en deze is inmiddels geplaatst, het plaatsen ging perfect en de monteurs hebben dit heel netjes uitgevoerd. Kortom prima bedrijf en wij komen er zeker terug.

Monic en John
Yvonne
24/12/2023
Afgelopen week is mijn keuken naar volle tevredenheid geplaatst. Fijn hoe er werd meegedacht bij het ontwerp en exact zoals besproken opgeleverd. Top service en fijne mensen😊
Jacqueline Husterman
14/10/2023
Afgelopen juni onze keuken gezet . Precies zoals hij is samengesteld na onze smaak. Goed advies gehad met uitzoeken en tijd voor genomen .Als er iets is kun je altijd binnenlopen en word het opgelost. Fijn deskundig team van bestellen tot zetten .
Paul den Bieman
30/05/2023
Heel goed en deskundige medewerkers
William Van Meurs
28/05/2023
Voor een Keuken ect de beste keus Vriendelijke Mensen ginne blabla
Len Voskens
24/04/2023
Uitstekende service en weten waar ze over praten. Ik kan ze iedereen aanbevelen
Mari van Santvoort
09/03/2023
Perfect