Ervaringen Tonies Keukens

Dit zeggen onze klanten

Schrijf zelf een review

Een keuken of maatwerk meubelen koop je niet elke week, dat begrijpen we. Wij kunnen u heel goed vertellen waar we voor staan, maar daarnaast laten we graag onze klanten aan het woord:

Review op achtergelaten op onze site


Hele goede service

Rated 5 out of 5

Op 16 maart j.l. is onze nieuwe keuken geplaatst. Wij zijn heel erg tevreden en blij er mee! Onze contactpersoon was Niels, hij heeft ons uitstekend geholpen en een goede planning gemaakt, alles verliep erg soepel, loodgieter, electricien, stucadoor en de keukenmonteur. Hebben even moeten wachten op de afzuigkap, maar dat was overmacht.. nu is alles compleet en we zijn er erg blij mee!

Ook onze nieuwe pannenset daar gekocht, echt top!

Tonies is zeker een aanrader, erg vriendelijk en bekwaam personeel!!

Conny de Hommel

Op een fijne ongedwongen manier een keuken gekocht

Rated 5 out of 5

We hadden afgelopen jaren al diversen keukenboeren bezocht en steeds haakte we af op de druk die er op ons werd gelegd om toch maar, zonder veel na te denken, snel een keuken te kopen.

Uiteindelijk zijn we na diverse negatieve ervaringen bij Tonies terecht gekomen, en daar bleken ze op een heel andere (klantvriendelijkere) manier te werk te gaan! En we hebben na het nodige nadenk werk hier uiteindelijk tot onze volle tevredenheid onze nieuwe keuken gekocht! De oude keuken hebben ze netjes afgebroken en afgevoerd en de nieuwe keuken is heel netjes geplaatst!!!

Jan v.d. P.

Topservice, ook na langere tijd!!

Rated 5 out of 5

21 jaar geleden een keuken gekocht bij Tonies, tot op de dag van vandaag ziet hij er uit als nieuw. Maar…….. met de kerstdagen was de wasbak losgekomen van het aanrechtblad. Tonies gebeld en gevraagd of dit repareren was. Vandaag is de monteur van Tonies langs geweest, keurig de wasbak gerepareerd en ook nog een scharniertje van een deur vervangen wat niet meer goed dicht ging. Op de vraag wat het kost kreeg ik als antwoord “service van de zaak”. Kijk dat noem ik nou service, mocht ik nog ooit een andere keuken nodig hebben dan weet ik wel waar ik hem koop.

A. Vervenne

Geweldige service

Rated 5 out of 5

Wij hebben 9 jaar geleden een keuken gekocht bij Tonies omdat wij hier onze keuken vonden en perfect geholpen werden door Marco. Na 9 jaar kregen wij een probleem met de keukenkraan dat door de betreffende fabriek niet opgelost kon worden. Wel door Tonies

. . . . Perfect.

T. Suppers

Goed advies, mooie keuken.

Rated 4 out of 5

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Goed advies, mooie aflevering, afspraken zijn goed nagekomen. Enige minpunt is dat er vertraging was in de levering van enkele apparaten en dat wij dat pas te horen kregen op de dag van plaatsing. Uiteindelijk alles netjes geleverd en afgewerkt.

Heidi Engels
Joris Hermkens
07/02/2022
Top winkel en service! Hier een keuken en badkamer gekocht en zeer tevreden. Na een jaar liep ik binnen met een vraagje hoe ik een kastje in de keuken lost kon maken, want ik moest er achter bij. In plaats van de uitleg, stond er 15 minuten later een monteur op de stoep, die het klusje voor mij klaarde. En toen ik vroeg wat de kosten zijn, was het antwoord dit hoort bij de service. Een hele fijne ervaring dus 😊.
Sjef Mannie
06/11/2021
Eerste gesprek was veelbelovend. Op naar meer
Els van der Kop
10/10/2021
Wat een service!!! Zeer prettig contact, professioneel bedrijf, hoge kwaliteit!