Ervaringen Tonies Keukens

Dit zeggen onze klanten

Schrijf zelf een review

Een keuken of pvc vloer koop je niet elke week, dat begrijpen we. Wij kunnen u heel goed vertellen waar we voor staan, maar daarnaast laten we graag onze klanten aan het woord:

Prachtige keuken

Rated 5 out of 5

Wat ben ik blij met mijn prachtige keuken. Tijdens het gesprek met Marco heeft hij goed meegedacht met alle mogelijkheden en gaf een gedegen advies. De plaatsing van de keuken verliep zonder problemen. Kortom; meer dan tevreden met mijn keuken.

Maartje Claessens

Top keuken.

Rated 5 out of 5

Super blij met mijn nieuwe keuken. Onlangs verhuisd en wilde een kookeiland. Wat is dit gaaf, goed advies gehad.
Levering en plaatsing, alles goed geregeld ondanks alle corona perikelen. Tonies denkt mee met de klant.

Han Verhoeven

Niets dan lof!

Rated 5 out of 5

Zeer goed advies gekregen waarin prima wordt meegedacht met de klant. Ze nemen ruim de tijd en na twee gesprekken, nadenken over de mogelijkheden (en oplossingen) en wat last minute aanpassingen een mooie keuken samengesteld welke je op 3d tekening meekrijgt. De opvolgende installatie en nazorg verliep vlot en professioneel waarbij het contact met de zaak prima was en de beloofde afspraken goed werden nagekomen. En dat alles voor een eerlijke prijs. Marco en team, bedankt voor het zetten van de keuken! Meer dan tevreden 10/10!

Luuk

Tonies is Top

Rated 5 out of 5

Sympathieke eigenaar en medewerkers, een eerlijke prijs, snelle installatie en goede nazorg. Dat alles resulterend in een mooie keuken 🙂

Frank

Tonies is Top

Rated 5 out of 5

Sympathieke eigenaar en medewerkers, een eerlijke prijs, snelle installatie en goede nazorg. Alles resulterend in een mooie keuken 🙂

Frank

SAMENVATTING BEOORDELINGEN:

4.6
Rated 4.6 out of 5
4.6 van 5 sterren (op basis van 17 reviews)
Uitstekend82%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk6%