Ervaringen Tonies Keukens

Dit zeggen onze klanten

Schrijf zelf een review

Een keuken of maatwerk meubelen koop je niet elke week, dat begrijpen we. Wij kunnen u heel goed vertellen waar we voor staan, maar daarnaast laten we graag onze klanten aan het woord:

Review op achtergelaten op onze site


Mooi keuken, top service

Rated 5,0 out of 5

Tonies denk mee, biedt zeer goede service.

Er is een prachtige keuken geplaatst en goed afgewerkt. Het was een gepuzzel af en toe om alles goed te plaatsen, maar daar heeft Rudy goed in meegedacht en keurig werk gelevert. Kortom zeer tevreden.

Jannie

Wat een superverkoopteam, zo ook de installatie!

Rated 5,0 out of 5

Rick en ook Niels hebben ons supergoed geholpen met uitkiezen van de apparatuur en meegedacht over de beste opties voor ons huis. Ook Geert heeft ons in 1 dag blij gemaakt met de complete installatie van alle inbouwapparatuur en dat dan ook nog op een zaterdag. Ook de electricien was vrij snel daarna langsgeweest om de laatste puntjes op de i te zetten. Een echte aanrader als je professioneel advies en installatie zoekt tegen een betaalbare prijs.

Frans en Tess van den Braak

Perfectie

Rated 5,0 out of 5

Nieuwe oven en afzuigkap geplaatst in bestaande keuken door een monteur met hoge vakkennis en denk/werk niveau.

Vriendelijk en nauwgezet gewerkt.

Franke

Goede service

Rated 5,0 out of 5

Na plaatsing van de nieuwe keuken waren er problemen met de afzuiginstallatie, maar Tonies heeft alles in werk gesteld om het probleem op te lossen. Ze hebben gezocht naar alternatieven tot het probleem echt opgelost was en bleven hier aandacht en energie in steken. Inmiddels werkt alles naar behoren. Wij zijn erg blij met de service die we van Tonies hebben mogen ontvangen.

C.P.M. Kolman

Communicatie en vakmanschap dik in orde

Rated 5,0 out of 5

We geven een zeer hoge beoordeling voor alle fases bij aankoop van een nieuwe keuken: uitzoeken en advisering, planning, overleg, plaatsing vd keuken en montage van later geleverde apparaten.

Jos Simons
Joris Hermkens
07/02/2022
Top winkel en service! Hier een keuken en badkamer gekocht en zeer tevreden. Na een jaar liep ik binnen met een vraagje hoe ik een kastje in de keuken lost kon maken, want ik moest er achter bij. In plaats van de uitleg, stond er 15 minuten later een monteur op de stoep, die het klusje voor mij klaarde. En toen ik vroeg wat de kosten zijn, was het antwoord dit hoort bij de service. Een hele fijne ervaring dus 😊.
Sjef Mannie
06/11/2021
Eerste gesprek was veelbelovend. Op naar meer
Els van der Kop
10/10/2021
Wat een service!!! Zeer prettig contact, professioneel bedrijf, hoge kwaliteit!