Ervaringen Tonies Keukens

Dit zeggen onze klanten

Schrijf zelf een review

Een keuken of pvc vloer koop je niet elke week, dat begrijpen we. Wij kunnen u heel goed vertellen waar we voor staan, maar daarnaast laten we graag onze klanten aan het woord:

Topservice, ook na langere tijd!!

Rated 5 out of 5

21 jaar geleden een keuken gekocht bij Tonies, tot op de dag van vandaag ziet hij er uit als nieuw. Maar…….. met de kerstdagen was de wasbak losgekomen van het aanrechtblad. Tonies gebeld en gevraagd of dit repareren was. Vandaag is de monteur van Tonies langs geweest, keurig de wasbak gerepareerd en ook nog een scharniertje van een deur vervangen wat niet meer goed dicht ging. Op de vraag wat het kost kreeg ik als antwoord “service van de zaak”. Kijk dat noem ik nou service, mocht ik nog ooit een andere keuken nodig hebben dan weet ik wel waar ik hem koop.

A. Vervenne

Geweldige service

Rated 5 out of 5

Wij hebben 9 jaar geleden een keuken gekocht bij Tonies omdat wij hier onze keuken vonden en perfect geholpen werden door Marco. Na 9 jaar kregen wij een probleem met de keukenkraan dat door de betreffende fabriek niet opgelost kon worden. Wel door Tonies
. . . . Perfect.

T. Suppers

Goed advies, mooie keuken.

Rated 4 out of 5

Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken. Goed advies, mooie aflevering, afspraken zijn goed nagekomen. Enige minpunt is dat er vertraging was in de levering van enkele apparaten en dat wij dat pas te horen kregen op de dag van plaatsing. Uiteindelijk alles netjes geleverd en afgewerkt.

Heidi Engels

Slechte service en niet nakomen afspraken.

Rated 1 out of 5

Bij plaatsing keuken te horen gekregen er is geen vaatwasser, levertijd ca. 3 weken, over de feestdagen heen. Uiteindelijk zelf een gelijkwaardige vaatwasser besteld. Ook nog een afwijkend kastdeurtje, hoogglans i.p.v. glans, na 10 maanden nog niet opgelost. Daarnaast zou nog een strip geplaatst worden

Bakker

Fijn advies & goede koffie

Rated 5 out of 5

Rick heeft ons enorm fijn geadviseerd! heel blij met het resultaat van mijn nieuwe werkblad, kookplaat & oven.
Tonies keukens is dan ook zeker aan te raden, voor ieder wat wils!

Jasmijn & Wouter

SAMENVATTING BEOORDELINGEN:

4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 18 reviews)
Uitstekend83%
Heel goed11%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk6%