Ervaringen Tonies Keukens

Dit zeggen onze klanten

Schrijf zelf een review

Een keuken of pvc vloer koop je niet elke week, dat begrijpen we. Wij kunnen u heel goed vertellen waar we voor staan, maar daarnaast laten we graag onze klanten aan het woord:

Review op achtergelaten op onze site


Communicatie en vakmanschap dik in orde

Rated 5 out of 5

We geven een zeer hoge beoordeling voor alle fases bij aankoop van een nieuwe keuken: uitzoeken en advisering, planning, overleg, plaatsing vd keuken en montage van later geleverde apparaten.

Jos Simons

Communicatie en vakmanschap dik in orde

Rated 5 out of 5

We geven een zeer goede beoordeling aan het hele proces van de keukenaanschaf: van uitzoeken vd keuken, offerte, planning, overleg, en plaatsen van de keuken, inclusief nalevering van enkele apparaten.

Jos Simons

Keuken gekocht en geplaatst

Rated 5 out of 5

In de winkel zeer goed geholpen en goede tips gehad. Er wordt met je mee gedacht. De keuken gekocht en deze is inmiddels geplaatst, het plaatsen ging perfect en de monteurs hebben dit heel netjes uitgevoerd. Kortom prima bedrijf en wij komen er zeker terug.

Monic en John

Het resultaat is een feestje waard!

Rated 5 out of 5

Wat een verademing om zo een keuken te kopen, er wordt fantastisch mee gedacht nooit een gevoel van dwang (als je nu koopt……), en wat een goede monteurs. Het is een fantastisch mooie keuken geworden. Een bedankje voor het gehele team is hier op zijn plaats, dank allemaal.

Fam. Stolte

Meer als tevreden!!!

Rated 5 out of 5

Rick heeft ons super fijn, rustig en ongedwongen geadviseerd! Het resultaat is super, we zijn er zo blij mee!

Daarnaast hebben ze bij Tonies een super uitgebreid assortiment met mooie en kwalitatief hoogwaardige maatwerk keukens.

Ook onze pvc vloer is super gaaf geworden. Deze is ook door echte vakmensen gelegd en afgewerkt.

Al bij al zijn we blij dat we voor Tonies keukens gekozen hebben! Een aanrader voor iedereen!

Jannie
Joris Hermkens
07/02/2022
Top winkel en service! Hier een keuken en badkamer gekocht en zeer tevreden. Na een jaar liep ik binnen met een vraagje hoe ik een kastje in de keuken lost kon maken, want ik moest er achter bij. In plaats van de uitleg, stond er 15 minuten later een monteur op de stoep, die het klusje voor mij klaarde. En toen ik vroeg wat de kosten zijn, was het antwoord dit hoort bij de service. Een hele fijne ervaring dus 😊.
Sjef Mannie
06/11/2021
Eerste gesprek was veelbelovend. Op naar meer
Els van der Kop
10/10/2021
Wat een service!!! Zeer prettig contact, professioneel bedrijf, hoge kwaliteit!
ingrid bakker
04/08/2021
Keuken gekocht. Super!!!! Helaas heeeeel lang op koelkast moeten wachten... En dan uiteindelijk koelkast maar missen strip voor aankleding koelkast deur. Jammer... Dus nog langer moeten wachten voordat keuken compleet was Voor de rest prima !!!