Ervaringen Tonies Keukens

Dit zeggen onze klanten

Schrijf zelf een review

Een keuken of maatwerk meubelen koop je niet elke week, dat begrijpen we. Wij kunnen u heel goed vertellen waar we voor staan, maar daarnaast laten we graag onze klanten aan het woord:

Review op achtergelaten op onze site


Super tevreden

Rated 5,0 out of 5

Naar volle tevredenheid onze keuken gerenoveerd door Tonies. Toen er later iets mis was met het materiaal van de achterwand en de producent hiervan het liet afweten heeft Angelique uit naam van Tonies alles opgelost ! Perfect! Ik kan het iedereen aanraden.

Twan B

Het is PERFECT!

Rated 5,0 out of 5

Vorige week is onze keuken geplaatst en helemaal naar wens :). Alles zoals we dat met Rick hebben besproken in hun prachtige showroom. Tip Top in orde, een aanrader voor iedereen! Heel team Tonies bedankt!!!

Peter Corry

Perfect maatwerk!

Rated 5,0 out of 5

Vandaag heeft Tonies Keukens een nieuw keukenblad gemonteerd. Dit is perfect uitgevoerd, vanaf het voortraject t/m oplevering. Professioneel en vakkundig. Dank!

Wiebe Knoop Oss

Professioneel bedrijf met de Brabantse gezelligheid

Rated 5,0 out of 5

Prachtige showroom en ervaren medewerkers die goed meedenken met hun klanten. Het hele traject van advies tot levering is perfect verlopen. Alles was tot in de puntjes voorbereid en alles klopte. Wij hebben de keuken zelf geplaatst, maar ook dan kun je rekenen op alle medewerking mocht je een vraag hebben. Wij hadden een issue met de kookplaat en alles werd in het werk gesteld zodat er snel een monteur langs kon komen, ondanks de volle agenda. Wat een service! Een heel prettig bedrijf met fijne mensen die erg betrokken zijn, fantastisch!

Perni Schel

Geweldige service

Rated 5,0 out of 5

Topbedrijf

Marcel Pluk
Yvonne
24/12/2023
Afgelopen week is mijn keuken naar volle tevredenheid geplaatst. Fijn hoe er werd meegedacht bij het ontwerp en exact zoals besproken opgeleverd. Top service en fijne mensen😊
Jacqueline Husterman
14/10/2023
Afgelopen juni onze keuken gezet . Precies zoals hij is samengesteld na onze smaak. Goed advies gehad met uitzoeken en tijd voor genomen .Als er iets is kun je altijd binnenlopen en word het opgelost. Fijn deskundig team van bestellen tot zetten .
Paul den Bieman
30/05/2023
Heel goed en deskundige medewerkers
William Van Meurs
28/05/2023
Voor een Keuken ect de beste keus Vriendelijke Mensen ginne blabla
Len Voskens
24/04/2023
Uitstekende service en weten waar ze over praten. Ik kan ze iedereen aanbevelen
Mari van Santvoort
09/03/2023
Perfect