Ervaringen Tonies Keukens

Dit zeggen onze klanten

Schrijf zelf een review

Een keuken of pvc vloer koop je niet elke week, dat begrijpen we. Wij kunnen u heel goed vertellen waar we voor staan, maar daarnaast laten we graag onze klanten aan het woord:

Review op achtergelaten op onze site


Top keuken.

Rated 5 out of 5

Super blij met mijn nieuwe keuken. Onlangs verhuisd en wilde een kookeiland. Wat is dit gaaf, goed advies gehad.
Levering en plaatsing, alles goed geregeld ondanks alle corona perikelen. Tonies denkt mee met de klant.

Han Verhoeven

Niets dan lof!

Rated 5 out of 5

Zeer goed advies gekregen waarin prima wordt meegedacht met de klant. Ze nemen ruim de tijd en na twee gesprekken, nadenken over de mogelijkheden (en oplossingen) en wat last minute aanpassingen een mooie keuken samengesteld welke je op 3d tekening meekrijgt. De opvolgende installatie en nazorg verliep vlot en professioneel waarbij het contact met de zaak prima was en de beloofde afspraken goed werden nagekomen. En dat alles voor een eerlijke prijs. Marco en team, bedankt voor het zetten van de keuken! Meer dan tevreden 10/10!

Luuk

Tonies is Top

Rated 5 out of 5

Sympathieke eigenaar en medewerkers, een eerlijke prijs, snelle installatie en goede nazorg. Dat alles resulterend in een mooie keuken 🙂

Frank

Tonies is Top

Rated 5 out of 5

Sympathieke eigenaar en medewerkers, een eerlijke prijs, snelle installatie en goede nazorg. Alles resulterend in een mooie keuken 🙂

Frank

Buitengewoon goede keukenwinkel

Rated 5 out of 5

Wat een kundige, vriendelijke en servicegerichte mensen werken er bij Tonies Keukens!
Marco heeft de keuken voor mij getekend en goede adviezen gegeven. Hier wordt nog echt meegedacht met en de tijd genomen voor de klant.
De keuken is echt prachtig en het kloppende hart van mijn huis geworden.
Ook de dames aan de telefoon zijn zeer vriendelijk.
Kortom….een aanbeveling als je op zoek bent naar een keuken en hier een goed, gedegen, servicegericht en eerlijk advies in wilt hebben en dat er een pracht van een keuken wordt geplaatst door kundige mensen.

Johanna van de Wetering
Joris Hermkens
07/02/2022
Top winkel en service! Hier een keuken en badkamer gekocht en zeer tevreden. Na een jaar liep ik binnen met een vraagje hoe ik een kastje in de keuken lost kon maken, want ik moest er achter bij. In plaats van de uitleg, stond er 15 minuten later een monteur op de stoep, die het klusje voor mij klaarde. En toen ik vroeg wat de kosten zijn, was het antwoord dit hoort bij de service. Een hele fijne ervaring dus 😊.
Sjef Mannie
06/11/2021
Eerste gesprek was veelbelovend. Op naar meer
Els van der Kop
10/10/2021
Wat een service!!! Zeer prettig contact, professioneel bedrijf, hoge kwaliteit!
ingrid bakker
04/08/2021
Keuken gekocht. Super!!!! Helaas heeeeel lang op koelkast moeten wachten... En dan uiteindelijk koelkast maar missen strip voor aankleding koelkast deur. Jammer... Dus nog langer moeten wachten voordat keuken compleet was Voor de rest prima !!!