Grote collectie tegels van de mooiste merken!

i.v.m. het coronavirus werken wij uitsluitend op afspraak.

Wij vragen van u bij klachten, zoals verkoudheid, hoesten en koorts het bezoek aan onze showroom uit te stellen. Voor uw gezondheid en dat van onze medewerkers.

Voor onze medewerkers geldt dat ook, zij zullen met deze klachten niet aanwezig zijn. De medewerkers die aanwezig zijn, zijn zich er dan ook zeer van bewust. Wassen regelmatig hun handen en houden zich aan de hygiëne voorschriften van het RIVM.

Let op uzelf en op elkaar.

De mooiste tegels in alle soorten

Wij bieden u een ruim assortiment aan met o.a. keramische vloertegels, houtlook tegels, (glas)mozaïek tegels en marmeren tegels. We hebben een groot assortiment merken in elk budget.

Ontdek onze collectie tegels

Wist u dat?

Wij werken met erkende tegelzetters. We kunnen u met onze ervaren vakmensen volledig ontzien.
Zodat u snel in alle rust van uw badkamer kunt genieten!

meer info

Klanten aan het woord

Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant. En we zien u graag tevreden, daar doen we het voor! Deskundigheid, persoonlijk contact, maatwerk en eerlijk advies staan bij ons hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we u alles over vertellen, maar liever laten wij onze klanten aan het woord

Bekijk reviews

Meer informatie

In onze showroom vindt u een groot assortiment tegels. We hebben zeer ruime ervaring op het gebied van vloertegels en wandtegels. Kom langs in onze showroom en we voorzien u graag van een goed advies.

Contact Maak een afspraak