Droom, ontdek en creëer!

En ervaar dat kwaliteit betaalbaar is!

i.v.m. het coronavirus werken wij uitsluitend op afspraak.

Wij vragen van u bij klachten, zoals verkoudheid, hoesten en koorts het bezoek aan onze showroom uit te stellen. Voor uw gezondheid en dat van onze medewerkers.

Voor onze medewerkers geldt dat ook, zij zullen met deze klachten niet aanwezig zijn. De medewerkers die aanwezig zijn, zijn zich er dan ook zeer van bewust. Wassen regelmatig hun handen en houden zich aan de hygiëne voorschriften van het RIVM.

Let op uzelf en op elkaar.

Kranen, tegels, materialen en een goede indeling..

heel wat keuzes voor uw perfecte badkamer. Wij helpen u graag bij keuzes groot én klein. Laat u inspireren door ons uitgebreide aanbod badkamers!

Ontdek onze badkamers

Onze merken

meer info

Klanten aan het woord

Bij ons bent u geen nummer, maar een gewaardeerde klant. En we zien u graag tevreden, daar doen we het voor! Deskundigheid, persoonlijk contact, maatwerk en eerlijk advies staan bij ons hoog bij ons in het vaandel.

Daar kunnen we u alles over vertellen, maar liever laten wij onze klanten aan het woord

Bekijk reviews

Dé badkamerspecialist

Bad & Body is het kwaliteitslabel van een groep zelfstandige badkamerspecialisten. We staan voor jarenlange ervaring, deskundige begeleiding en vaste installateurs voor een professionele montage.

Logo-Bad-en-Body

Meer informatie

Wees welkom in onze showroom bewonderen en laat u inspireren op het gebied van badkamers. Of laat uw wensen uittekenen in een passend ontwerp.

Contact Maak een afspraak